NA KRATKO O NAJU!

Sva Anja in Miha, korošica in ljubljančan, ustvarjalca, ki stojita za imenom Sanjava. Anja je gonilna sila umetniškega ustvarjanja, Miha pa za skrbi tehnično podporo.

Najine poti so se prvič srečale zaradi ljubezni do zborovskega petja in od takrat sva praktično neločljiva. Še vedno pojeva, rada spijeva kakšno craft pivo, na posebne dogodke nosiva ujemajoča oblačila, potujeva in preizkušava nove recepte.

Ime Sanjava je v prvi vrsti izpeljanka iz Anjinega imena (in kot sama pravi, je “ful ponosna”, da se je domislila nečesa takšnega), poleg tega pa ima še en pomen in sicer najine skupne sanje po uspehu in seveda skupno sanjanje najinih parov.

Sicer ne veva, kam naju bo ponesla pot, želiva si le čim bolje ovekovečiti lepoto ljubezni in pristnih trenutkov, naj bodo to solze ali nasmehi. Predvsem pa naj bo najina pot polna uresničenih sanj.

ANJA O SEBI

Obožujem zgodnja jutra na morju, akvarele, sobne rastline in sveže šopke, petje v pevskem zboru, nakupovanje v 2nd hand trgovinah, Marshmallow fluff in Pop Tartse, barvit makeup, čevlje, prevažanje s kolesom in svojega partnerja Miha!

Kljub premnogim interesom sem tisto pravo veselje našla v fotografiji, saj se z njo se ukvarjam že več kot 10 let, prvo poroko pa sem imela možnost fotografirati že davnega leta 2011!

Poleg fotografije se ukvarjam tudi z grafičnim oblikovanjem, predvsem z logotipi in podobo podjetij/posameznikov ter tiskovinami za poroke – v letu 2020 pa načrtujem tudi kup novosti na tem področju!

Dosežki in nagrade

MIHA O SEBI

Bo, ko se potrudi napisati :D